Menu
  • Nederlands
  • English
opc_loader

Geschenkkist met twee donkere Belgische Bieren

Deze bedrukte geschenkkist met twee grote flessen donker Belgisch bier wordt verpakt in dik wit glanzend kwaliteitspapier voorzien van een zijden lint. Een mooi en origineel geschenk voor de bierliefhebbers onder ons.

Excl. 16,20
Incl. 19,60 
x

Voorraad

Voorraad:  89 items

Verzendmethode

Onze Chauffeurs / BPost (we proberen op de gevraagde dag te leveren): 9,99

Bedrukte houten geschenkkist met twee donkere Belgische bieren van Brouwerij Het Anker te Mechelen.

Dit geschenk bevat een Cuvée van de Keizer Blauw 75 cl. en een Gouden Carolus Classic eveneens 75 cl.

Gouden Carolus Classic

Dit Mechelse Keizersbier, oorspronkelijk gedronken bij de vossenjacht van Keizer Karel maar vooral genoemd naar zijn gouden muntstukken, wordt nog steeds gebrouwen met donkere en zeer evenwichtig gedoseerde moutsoorten volgens de klassieke infusiemethode. De Aromatische mouten en de hoge gisting verenigen de warmte van wijn en frisheid van bier. Door zijn hoge densiteit van 19° Plato wordt Gouden Carolus geklasseerd onder de speciale bieren. Het is dan ook uiterst geschikt voor culinaire doeleinden zoals stoverijen, wild en zelfs sabayon.

Cuvée van de Keizer - Blauw

Keizer Karel is geboren op 24 februari 1500, kort na onze brouwerij. Elke jaar, op 24 februari viert de brouwerij de verjaardag van Keizer Karel en brouwen ze de “Cuvée van de Keizer”. Dit uitzonderlijke bier is een speciale versie van de Gouden Carolus Classic maar met een verrijkt smakenpalet en aangevuld met mysterieuze aroma’s. De gekarameliseerde mouten en haar 11 % Alc. Vol. geven “Cuvée van de Keizer” de ronde warmte van wijn met de frivole frisheid van bier. Keizerlijk gekroond met de speciale champagnedop is deze “Cuvée” ideaal om zeer lang te bewaren bij een keldertemperatuur van 12°C. Een degustatiebier om bijgevolg lang en met mate te koesteren.