opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paaschocolade !!!
Welkom om onze vernieuwde website. Het kan zijn dat uw oude inloggegevens niet meer gelden, maak s.v.p een nieuw account aan!

    Duo Veuve Clicquot champagne als geschenk

Deze twee champagnes worden voor u aangepast als geschenk verpakt en wordt voorzien van een zijden lint en strik met uw persoonlijke boodschap die door ons met de hand op een aangepast kaartje wordt aangebracht.

(Prijs excl. btw) 84,22
101,91
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  566  items
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Dit geschenk bestaat uit een aangepast verpakte geschenkdoos met twee flessen Veuve Clicquot Brut.  De geschenkdoos wordt met een zijden lint afgewerkt.

Tweemaal 75 cl. champagnegenot precies zoals Mevrouw Clicquot het gewenst zou hebben. 

Veuve Clicquot Yellow Label is een perfect voorbeeld van toewijding die zich ergens situeert tussen harmonie en kracht. Gedomineerd door de Pinot Noir, heeft deze wijn een krachtige structuur, afgerond met een Pinot Meunier touch. Bijna een derde van de Chardonnay geeft het de elegantie en de finesse vereist voor een perfect evenwicht. Druiven van wel 50 tot 60 verschillende Crus vermengen zich tot het unieke Yellow Label. Traditioneel is de proportie van elke druifvariëteit de volgende: 50 tot 55% Pinot Noir - 15 tot 20% Pinot Meunier - 28 tot 33% Chardonnay.