Menu
  • Nederlands
  • English
opc_loader

Champagne Gosset Grand Rose als relatiegeschenk

Deze Grand Rosé champagne van het oudste champagnehuis in Frankrijk wordt voor u verpakt in dik wit glanzend kwaliteitspapier voorzien van een mooi zijden lint en aangepaste strik.

Excl. 47,99
Incl. 58,07 
x

Voorraad

Voorraad:  47 items

Verzendmethode

Onze Chauffeurs / BPost (we proberen op de gevraagde dag te leveren): 7,99

75 cl. Rosé champagneplezier met deze Champagne van het champagnehuis Gosset.

De champagne wordt aangepast verpakt in een geschenkdoos die wordt voorzien van dik wit glanzend kwaliteitspapier en een aangepaste zijden strik.

Een perfecte balans van Chardonnay, Pinot noir Grand Cru, en de aanwezigheid van rode wijn van Bouzy en Ambonnay. Een Rosé zoals er weinige Rosé's zijn. Zachte kleur van rozenblaadjes, omringd met een zalmkleurig randje en getooid met een zeldzaam parelsnoer van fijne belletjes dat oneindig lijkt aan te houden en tot aan de neus reikt. Framboos bij het inademen, aardbei bij het uitademen, rood fruit overheerst met veel rode bes. Specerijen vermengen zich, zoethout, kardemom en foelie prikkelen bij elke ademteug. Deze zachte aanval wordt gecounterd door zalvend romige boter. En dan de smaak! Strakke belletjes van bij de aanzet die over de tong rollen en die op elke smaakpapil impressies nalaten van bessen en aromaten, omwikkeld met een fijne en zijdezachte voile, versierd met licht korrelige tannines en verfrissende citrus. Bijzonder weelderig, waarbij het wijnachtig schuim wegebt om plaats te maken voor niets anders dan heerlijke parfums en een gevoel van welbehagen, zijdezachte smaken met herinneringen aan elegante tederheid. De Grand Rosé mengt 56% chardonnay en 35% pinot noir, gevinifieerd in wit. De resterende 9% is in rood gevinifieerde pinot noir, afkomstig uit Bouzy en Ambonnay.