Menu
  • Nederlands
  • English
opc_loader

Veuve Clicquot Brut en Demi-Sec als relatiegeschenk

Deze twee champagnes worden voor u aangepast als geschenk verpakt en het geschenk wordt voorzien van een zijden lint en strik met uw persoonlijke boodschap die door ons met de hand op een aangepast kaartje wordt aangebracht.

Excl. 89,99
Incl. 108,89 
x

Voorraad

Voorraad:  1 items

Verzendmethode

Onze Chauffeurs / BPost (we proberen op de gevraagde dag te leveren): 9,99

Deze twee Veuve Clicquot champagnes worden voor u aangepast als geschenk verpakt.

75 cl. champagnegenot precies zoals Mevrouw Clicquot het gewild zou hebben. 

 

Geschenkdoos met;

  • Champagne Veuve Cliquot Yellow label Brut 75 cl.
  • Champagne Veuve Cliquot Demi-Sec 75 cl.

 

De Veuve Clicquot Brut is samengesteld met 62% pinot noir, 8% pinot meunier, en 30% chardonnay. Deze klassieke en begeerlijke champagne, om te proeven en te delen, haalt een score van 94 punten bij de Wine Spectator. 

Druiven van wel 50 tot 60 verschillende Crus vermengen zich tot het unieke Yellow Label.

De hele geschiedenis van het huis Veuve Clicquot wordt bepaald door de grote wijnen die voldoen aan de kwaliteitsvereisten die een obsessie waren voor madame Clicquot. Het huis blijft trouw aan deze erfenis en het devies luidt dan ook: “Une seule qualité, la toute première” (“slechts één kwaliteit, de eerste”).

Om de champagne van Veuve Clicquot correct te degusteren, moet er een bepaald ritueel gerespecteerd worden De champagne moet bewaard worden op 10 tot 12° C, beschermd worden tegen het licht  Serveren kan het best bij ongeveer 8°C . Een te lage temperatuur verhindert dat de aroma’s zich ten volle ontwikkelen.

De champagne is samengesteld uit Chardonnay en Pinot Meunier.