opc_loader

Wensenlijst

Welkom om onze vernieuwde website. Het kan zijn dat uw oude inloggegevens niet meer gelden, maak s.v.p een nieuw account aan!

    Geschenkdoos Veuve Clicquot en twee aangepaste glazen

Mooie stijlvolle originele geschenkdoos van Veuve Clicquot met twee bedrukte glazen en een fles Veuve van 75cl.

(Prijs excl. btw) 74,19
89,77
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Levertijd:
2-3 werkdagen

Deze originele geschenkdoos van Veuve Clicquot is samengesteld uit twee glazen van Veuve Clicquot en een fles Veuve van 75 cl.  De geschenkdoos wordt verpakt in wit glanzend kwaliteitspapier en wordt voorzien van een brede zijden strik. 

Een luxe cadeauhardbox die men kan open klappen. Een ideaal cadeau om te geven als relatiegeschenk, voor een verjaardag, een promotie of gewoon om iemand beterschap te wensen!

Veuve Clicquot Yellow Label is een perfect voorbeeld van toewijding die zich ergens situeert tussen harmonie en kracht. Gedomineerd door de Pinot Noir, heeft deze wijn een krachtige structuur, afgerond met een Pinot Meunier touch. Bijna een derde van de Chardonnay geeft het de elegantie en de finesse vereist voor een perfect evenwicht. Druiven van wel 50 tot 60 verschillende Crus vermengen zich tot het unieke Yellow Label. Traditioneel is de proportie van elke druifvariëteit de volgende: 50 tot 55% Pinot Noir - 15 tot 20% Pinot Meunier - 28 tot 33% Chardonnay.