opc_loader

Wensenlijst

Welkom om onze vernieuwde website. Het kan zijn dat uw oude inloggegevens niet meer gelden, maak s.v.p een nieuw account aan!

    Magnum Veuve Clicquot Rosé als geschenk

Deze Magnum rosé champagne in een Veuve Clicquot geschenkdoos wordt voor u aangepast als geschenk verpakt en wordt voorzien van een zijden lint en strik met uw persoonlijke boodschap die door ons met de hand op een aangepast kaartje wordt aangebracht.

(Prijs excl. btw) 121,41
146,90
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Deze Veuve Clicquot Rosé wordt voor u aangepast als geschenk verpakt.

1.5 L. champagneplezier

Dat Veuve Clicquot rose een van onze meest favoriete Champagnes is wist u misschien al, maar dat er nu ook een Magnum fles van deze topper verkrijgbaar is helemaal geweldig! Deze grote fles met een inhoud van 1,5 liter is werkelijk waar magnifiek. Prachtig om cadeau te doen maar nog leuker om deze fles zelf uit te schenken waneer u wat te vieren heeft of een groter gezelschap op bezoek heeft! De Champagne die u in deze Magnum fles vind is de welbekende Veuve Clicquot rosé. Veuve Clicquot is een van de weinige Champagne huizen die de rosé Champagne ook op Magnum fles maakt. De oplages hiervan zijn echter wel beperkt. De kwaliteit daarentegen is top. Wist u dat het rijpingspotentieel voor een Magnum fles veel beter is dan van een 0,75L fles?