opc_loader

La liste de souhaits

Bienvenue sur notre nouveau site internet. Il est possible que vos anciennes informations de connexion ne s'appliquent plus, veuillez créer un nouveau compte!

    Trio de vins français et de douceurs belges en cadeau

Trois grands vins français qui sont emballés pour vous comme un cadeau d'affaires avec des bonbons belges et que nous pouvons livrer à votre domicile ou au bureau. Nous mettons gratuitement votre message sur une carte manuscrite.

(HT) 83,39
96,73
Ajouter à ma liste de souhaits
Stock
Stock:
  600   Articles
Livraison:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Dit geschenk bevat een rode wijn van de streek Lalande de Pomerol, een witte Bourgogne wijn, Petit Chablis en een fijne rode Saint Estèphe wijn.  Drie Franse topwijnen samen met Belgische zoetigheden voor u worden verpakt in glanzend wit geschenkpapier dat wordt voorzien van een breed zijden lint.  Wij brengen gratis uw boodschap aan.

Geschenkdoos met

  • Rode wijn,  Lalande de Pomerol,  Château Fleur de Jean Gue, 75 cl
  • Franse rode topwijn, Saint-Estèphe , Château Tour Coutelin 75 cl.
  • Witte wijn, Petit Chablis, Domaine Tremblay 75 cl.
  • Zakje Belgische Lotus Rolls 150 gram
  • Belgische Galler chocoladereepjes, 25 stuks van elk 12g
  • Een reep Belgische Nougat van Carlier 100g

De lalande de Pomerol is gemaakt van  80,00% Merlot en 20,00% Cabernet Franc druiven.  Deze magnifieke cru wordt gevinifieerd door de dochter van Alain Aubert (Ch. La Couspaude), Héloise Aubert. Is het toeval dat de wijn zeer verfijnd en vrouwelijk is, net als de wijnmaakster? In ieder geval, het klei-kalkterroir heeft een schitterende wijn geleverd, goed vol, sensueel en tamelijk snel toegankelijk, maar met bewaarpotentieel. Het is een opulente Lalande Pomerol, met veel fijn fruit, fijne tannines en een zeer mooie intensiteit. Het hout is goed gedoseerd en de smaak zalig zacht!

De St. Estèphe komt van een wijgaard  van 12 ha met als wijnstokken Cabernet Sauvignon 50%, Merlot 45% en Cabernet Franc 5% met een gemiddelde ouderdom van 25 jaar. De pluk is handmatig. Traditionele vinificatie met temperatuurcontrole. De rijping gebeurt in eiken vaten gedurende 12 à 15 maanden, die om de 4 jaar vernieuwd worden. De kleur is prachtig diep robijnrood. Op de neus tonen van geroosterd brood en rijpe vruchten. In de mond getemperde tannines, goed evenwicht met een finale van overvloedig fruit. Perfect op dronk.

De Petit Chablis heeft alle kenmerken van een Chablis – aroma’s van witte bloemen vermengd met citrussy tonen op een minerale basis. De mond is licht en levendig met een uitgebalanceerde zuurgraad.  De familie Gérard Tremblay is de vijfde generatie die het familiewapen met trots uitstraalt. Ze hebben hun bezit in de vijfde generatie van 12 hectare tot 33 hectare uitgebreid. Deze 33 hectare zijn alleen beplant met Chardonnay stokken! Een andere druivensoort mag in de Chablis niet worden aangeplant. De oppervlakte voor de Petit Chablis bedraagt 5,5 ha. Chablis 15 hectare en de 1er Cru en Grand Cru's 12,5 ha. Bewakers van traditie en met een grote liefde voor wijn, Gerard en Vincent Tremblay bewerken meer dan 30 ha wijngaard en produceren wijnen van 4 verschillende AOC Chablis-appellaties. Hun wijnen zijn met veel zorg, veel liefde en echte aandacht voor detail gemaakt.

29.46    67.27