opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig uw Sinterklaaschocolade
Welkom om onze vernieuwde website. Het kan zijn dat uw oude inloggegevens niet meer gelden, maak s.v.p een nieuw account aan!

    Fruitmand met Galler chocolaatjes, Belgische koekjes en Merci

Een fruitmand gevuld met ongeveer 4 kg dagvers fruit, Belgische Galler chocolaatjes, Belgische koekjes van Delacre en Merci chocolade die we voor u aan huis, op kantoor of in het ziekenhuis kunnen leveren.

(Prijs excl. btw) 49,95
52,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  32  items
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Wij verpakken uw fruitmand met een mooi doosje met kleine gevulde reepjes chocolade van Galler, uw koekjes en uw Merci chocolade in doorzichtige mica.  Het fruitgeschenk wordt aan beide zijden voorzien van een zijden geknoopt lint.  Uw boodschap brengen we aan op een kaartje op de verpakking (mica).

Dit geschenk bestaat uit:

  • Geschenkmand
  • Belgische Galler mini chocolaatjes 25 stuks van elk 12 gram in een mooi doosje verpakt
  • 4 kg dagvers fruit, 6 soorten
  • Doosje Merci chocolade 250 gram
  • Delacre koekjesmengeling Namur 200 gram, een Belgisch product


Wij voorzien minimaal 6 soorten fruit, afhankelijk van het seizoen en het aanbod op de veiling.  De fruitmand kan een combinatie van appels, peren, bananen, mandarijnen, kiwi, passievruchten, appelsienen, pruimen, druiven, meloenen, nectarines, perziken, mango, limoen, ananas, kaki en pompelmoes bevatten.

U kan helaas niet kiezen naar welke soort fruit uw voorkeur uitgaat.  Dit hangt zoals eerder vermeld af van het seizoen en het aanbod op de veiling.  War u wel van op aan kan is dat we minimaal 6 soorten fruit en 4 kg voorzien!

Zoals eerder werd vermeld voorzien wij enkel fruitleveringen op dinsdag woensdag en donderdag, dit om de kwaliteit te garanderen. U krijgt ook een track & trace nummer zodat u uw fruitmand kan opvolgen.  Mocht u deze niet ontvangen gelieve dan uw e-mail spam box na te kijken.