opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

    Gedecoreerde Wortelhaas puur 140 gram 16 cm

Originele gedecoreerde paashaas die voor u wordt verpakt in een mica of kraften zakje.

(Prijs excl. btw) 7,49
7,94
Verpakking
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1499  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Originele paashaas met een wortel gemaakt van Belgische Callebaut chocolade.   

Dit paasgeschenk bestaat uit:

  • Mica of kraften zakje
  • Wortelhaas Callebaut pure chocolade 16 cm, ± 140 gram
  • Uw logo en of uw paasboodschap

Een prachtig afgewerkte chocoladefiguur voor uw personeel als paasgeschenk of voor uw zakenrelaties.

Het paaszakje wordt bovenaan afgesloten met een sticker waar we uw logo en/of uw paasboodschap op kunnen aanbrengen.  

Op de achterzijde staat de wettelijke info, op de voorzijde kan u uw paasboodschap en/of uw logo laten plaatsen.  Dit is een gratis service die we aanbieden. De ruimte hiervoor is 3.6 cm breed en 3.7 cm hoog. De hoofdkleur dient wit te zijn (achtergrond).  Standaard gebruiken we het afgebeelde paashaasje.  Enkele voorbeelden van personalisatie kan u bij de foto's terugvinden.

U kan uw boodschap toevoegen aan uw bestelling.  Voor de logo's kan u een aparte e-mail sturen naar info@demand.eu

Informatie over de duurzaamheid van de gebruikte Callebaut chocolade kan u in het tabblad "Extra informatie" terugvinden.

Pure chocolade gekleurde wortelhaas

Ten minste houdbaar tot 01/09/2024 Koel en droog bewaren 

Ingredienten suiker, cacaomassa, cacaoboter, volle MELKpoeder, emulgator (SOJAlecithine), natuurlijk vanille aroma, magere MELKpoeder, gekarameliseerde glucosestroop, kleurstoffen (E100, E120, E133).

Allergenen Kan sporen bevatten van: Noten

Voedingswaarde Energetische waarde 2299 kJ /100g, 550 kcal /100g, Vetten 36 g /100g, waarvan verzadigd 22 g /100g, Koolhydraten 47 g /100g, waarvan suikers 44 g /100g, Eiwitten 5,2 g /100g, Zout 0,01 g /100g

//onderstaande info komt van de Callebaut website en geeft aan wat zij onder duurzaamheid en de participatie van dergelijke programma's verstaan.

Hoe draag ik als Callebaut klant bij aan de duurzaamheid? Bij Callebaut bronnen wij 100% duurzame cacao voor Finest Belgian Chocolate. Met elke verpakking die jij aankoopt, gaat een gedeelte rechtstreeks naar het implementeren van productiviteit en gemeenschapsopwikkeling bevorderende activiteiten door de Cocoa Horizons Foundation. 

Hoe wordt de Cocoa Horizons Premie gebruikt en geverifieerd? Het gebruik van de Cocoa Horizons premie is volledig transparant en wordt jaarlijks geverifieerd door een derde partij in de Cacao Snapshot, beschikbaar op de Cocoa Horizons website. De verdeling van de premies is als volgt: 41% wordt gebruikt voor de financiering van productiviteitsactiviteiten, 18% voor activiteiten voor gemeenschapsontwikkeling, 27% als een premie voor elke geregistreerde landbouwer en 14% voor administratieve activiteiten.

Wat is de link tussen Forever Chocolate, Cocoa Horizons en Callebaut? Callebaut is een brand onder de Barry Callebaut Group. Samen met ons moederbedrijf maken wij deel uit van de Forever Chocolate beweging. Onze doelstelling is om van duurzame chocolade de norm te maken. Cocoa Horizons is het intern programma van Barry Callebaut, ons favoriete voertuig om de Forever Chocolate doelstellingen af te leveren. We geloven er in dat we de grootste impact kunnen maken met teams die ter plaatse samenwerken met de cacaoboeren. En dat is precies wat het Cocoa Horizons programma doet. Callebaut betaalt een premie voor elke verpakking Finest Belgian Chocolate, gedeeltelijk om de activiteiten van de Cocoa Horizons te financieren en om bij te dragen tot de 2025 Forever Chocolate doelen.