opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

    Happy Paashaas met strik puur decoré 14 cm

Paashaas met strikje in chocolade die voor u wordt verpakt, in een mica zakje of een kraften zakje (milieuvriendelijker). 

(Prijs excl. btw) 5,99
6,35
Verpakking
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2500  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Chocolade paashaasje gemaakt van Belgische Callebaut chocolade puur.  

Zakje met:

  • Gedecoreerde pure chocolade paashaas 14 cm hoog en ±  100 gram 
  • Sticker met uw logo/boodschap

Een leuk presentje voor uw personeel of voor uw zakenrelaties.

Het paaszakje wordt bovenaan afgesloten met een sticker waar we uw logo en/of uw paasboodschap op kunnen aanbrengen.  

Op de achterzijde staat de wettelijke info, op de voorzijde kan u uw paasboodschap en/of uw logo laten plaatsen.  Dit is een gratis service die we aanbieden. De ruimte hiervoor is 3.6 cm breed en 3.7 cm hoog. De hoofdkleur dient wit te zijn (achtergrond).  Standaard gebruiken we het afgebeelde paashaasje.  Enkele voorbeelden van personalisatie kan u bij de foto's terugvinden.

U kan uw boodschap toevoegen aan uw bestelling.  Voor de logo's kan u een aparte e-mail sturen naar info@demand.eu

Informatie over de duurzaamheid van de gebruikte Callebaut chocolade kan u in het tabblad "Extra informatie" terugvinden.

Pure chocolade gedecoreerde paashaas

Ten minste houdbaar tot 01/09/2024 Koel en droog bewaren

Ingredienten suiker, cacaomassa, cacaoboter, volle MELKpoeder, emulgator (SOJAlecithine), natuurlijk vanille aroma, magere MELKpoeder, specerijen.

Allergenen Kan sporen bevatten van: Noten

Voedingswaarde Energetische waarde 2299 kJ /100g, 550 kcal /100g, Vetten 36 g /100g, waarvan verzadigd 22 g /100g, Koolhydraten 46 g /100g, waarvan suikers 44 g /100g, Eiwitten 5,2 g /100g, Zout 0,01 g /100g

//onderstaande info komt van de Callebaut website en geeft aan wat zij onder duurzaamheid en de participatie van dergelijke programma's verstaan.

Hoe draag ik als Callebaut klant bij aan de duurzaamheid? Bij Callebaut bronnen wij 100% duurzame cacao voor Finest Belgian Chocolate. Met elke verpakking die jij aankoopt, gaat een gedeelte rechtstreeks naar het implementeren van productiviteit en gemeenschapsopwikkeling bevorderende activiteiten door de Cocoa Horizons Foundation. 

Hoe wordt de Cocoa Horizons Premie gebruikt en geverifieerd? Het gebruik van de Cocoa Horizons premie is volledig transparant en wordt jaarlijks geverifieerd door een derde partij in de Cacao Snapshot, beschikbaar op de Cocoa Horizons website. De verdeling van de premies is als volgt: 41% wordt gebruikt voor de financiering van productiviteitsactiviteiten, 18% voor activiteiten voor gemeenschapsontwikkeling, 27% als een premie voor elke geregistreerde landbouwer en 14% voor administratieve activiteiten.

Wat is de link tussen Forever Chocolate, Cocoa Horizons en Callebaut? Callebaut is een brand onder de Barry Callebaut Group. Samen met ons moederbedrijf maken wij deel uit van de Forever Chocolate beweging. Onze doelstelling is om van duurzame chocolade de norm te maken. Cocoa Horizons is het intern programma van Barry Callebaut, ons favoriete voertuig om de Forever Chocolate doelstellingen af te leveren. We geloven er in dat we de grootste impact kunnen maken met teams die ter plaatse samenwerken met de cacaoboeren. En dat is precies wat het Cocoa Horizons programma doet. Callebaut betaalt een premie voor elke verpakking Finest Belgian Chocolate, gedeeltelijk om de activiteiten van de Cocoa Horizons te financieren en om bij te dragen tot de 2025 Forever Chocolate doelen.