Menu
  • Nederlands
  • English
opc_loader

Gepersonaliseerd geel eierdoosje met 6 paaseitjes

Dit ECHTE eierdoosje, gemaakt van recycleerbaar materiaal (karton) bevat 6 chocolade paaseitjes van Belgische Callebaut chocolade. Het doosje wordt voor u gepersonaliseerd met een ovalen stikkertje.

Excl. 3,49
Incl. 3,70 
x

Voorraad

Voorraad:  100000 items

Verzendmethode

Onze Chauffeurs / DHL (we proberen op de gevraagde dag te leveren): 6,99

Origineel paasgeschenk voor uw personeel of uw klanten, een echt eierdoosje waarin 6 chocolade paaseieren zitten.  Het eierdoosje bevat:

 

  • 2 chocolade eieren Callebaut melkchocolade 22 gram, 6 cm
  • 2 chocolade eieren Callebaut pure chocolade 22 gram, 6 cm
  • 2 chocolade eieren Callebaut witte chocolade 22 gram, 6 cm

 

Een leuk en origineel paasgeschenk, +/-132 gram fijne Belgische paaschocolade in een originele verpakking.  Het is steeds een verrassing als men dit opendoet en de chocolade eitjes ontdekt,.....

Het doosje is in het geel, "Zonnebloem Geel".  Bij zeer grote afnames kan u de kleur van het doosje zelf kiezen (+/- 7000 stuks)

We brengen uw paasboodschap aan op een professioneel afgedrukte stikker. Zo heeft u een gepersonaliseerd paasgeschenk. Hiervoor voorzien we een ovalen stikker met de afmetingen 5 cm breed en 2.5 cm hoog (achtergrondskleur dient wit te zijn).

U kan uw boodschap toevoegen aan uw bestelling.  Voor de logo's kan u een aparte e-mail sturen naar info@demand.eu

Een voorbeeld van dergelijke personalisatie kan u hieronder terugvinden.  U kan vrij de tekst doorgeven en eventueel uw logo.

gepersonaliseerde paasgeschenken, pasen personalisatie