opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paaschocolade !!!
Welkom om onze vernieuwde website. Het kan zijn dat uw oude inloggegevens niet meer gelden, maak s.v.p een nieuw account aan!

    Gevuld paasei pure chocolade 320 gram

Dit paasei is gemaakt van Belgische Callebaut Chocolade puur en is gevuld met pralines en paaseitjes. Het wordt verpakt in een gesloten paasgeschenkdoos. Het minimum aantal te bestellen paaseieren is 5 stuks.

(Prijs excl. btw) 15,08
15,99
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  10000  items
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Belgisch paasei 12 cm lang gemaakt van pure chocolade en gevuld met Belgische pralines (bonbons) en kleine Belgische paaseitjes.

In totaal 320 gram Belgisch chocoladegenot.

Het gevulde paasei wordt verpakt in een kartonnen paasgeschenkdoos.  Op deze doos kunnen we uw paasboodschap aanbrengen.

Voor leveringen van paaschocolade in België:

  • Grote bestellingen (200-2000 paasgeschenken):  Palletdienst
  • Bestellingen van 30 - 200 paasgeschenken: Eigen chauffeurs waarbij de paaschocolade wordt geleverd via chocoladerondes.  Hierbij streven wij naar een optimalisatie van de routes zodat de impact op het milieu minimaal is. Wij proberen te leveren rond de door u gevraagde leverdag.
  • Bestellingen 5-29 paasgeschenken:  Afhankelijk van het paasgeschenk kan dit meegenomen worden door onze chauffeurs op de chocoladerondes, anders wordt er een koerierdienst gebruikt. Bij dit laatste kan ondanks dat we er alles aan doen om dit te vermijden breuk optreden.

Het minimum aantal te bestellen paaseieren is 5 stuks.