Menu
  • Nederlands
  • English
opc_loader

Gepersonaliseerd eierdoosje met 6 paaseitjes

Biologisch afbreekbaar eierdoosje (Fuchsia) met verpakte 6 paaseitjes. Op het doosje wordt met een sticker uw boodcshap aangebracht.

Excl. 2,09
Incl. 2,22 
x

Voorraad

Voorraad:  99999 items

Verzendmethode

Onze Chauffeurs / BPost (we proberen op de gevraagde dag te leveren): 7,99

Origineel paasgeschenk voor uw personeel of uw klanten, een eierdoosje waarin 6 in alu verpakte chocolade paaseieren zitten.  Het eierdoosje bevat:

 

  • 6 verpakte eitjes , +/- 9 gram per stuk

 

Een leuk gepersonaliseerd en origineel paasgeschenk, +/-54 gram fijne Belgische paaschocolade in een originele verpakking.  Het is steeds een verrassing als men dit opendoet en de chocolade eitjes ontdekt,.....

 

Wij kunnen uw boodschap en/of uw logo op een stikkertje aanbrengen.  Deze stikker meet 5.1 cm bij 2.5 cm.  U kan de gehele stikker personaliseren. De enige voorwaarde is dat een deel (rand) van de stikker wit dient te blijven.

 

Het doosje meet 10 cm bij 7 cm bij 4.5 cm.  In tegenstelling tot de normale eierdozen zijn deze eierdoosjes gemaakt van bio-based materiaal met verantwoorde grondstoffen als zetmeel en natuurlijke vezels. Een eierdoos als deze kan zo de composthoop op (in 6 weken volledig afgebroken).

 

Dit paasgeschenk wordt in België en Nederland geleverd. Bestellingen kunnen al vanaf 1 stuk. De leveringen kunnen gebeuren met onze eigen chauffeurs of met koerierdiensten aangezien de kans op breuk nihil is.