opc_loader

Wensenlijst

Welkom om onze vernieuwde website. Het kan zijn dat uw oude inloggegevens niet meer gelden, maak s.v.p een nieuw account aan!

Sinterklaas 2020 en Corona

Hier kan u onze chocolade Sinterklaasgeschenken voor uw medewerkers of uw klanten terugvinden.  De gebruikte chocolade is van de Belgische chocoladefabrikant Callebaut.

Sint 2020 en Corona: Gelet op de moeilijke periode die we nu allen samen doorkomen zou het spijtig zijn moesten we afstappen van onze tradities om onze medewerkers, klanten, famillie en vrienden een chocolade Sintgeschenk te geven.  Aangezien niemand een glazen bol heeft kunnen wij evenals anderen niet voorspellen of en wanneer er locale of nationale lockdowns aankomen.  Laat u dit vooral niet tegenhouden om uw sintbestelling tijdig te plaatsen en tijdig te laten leveren.

Eens uw bestelling geplaatst is laten wij voor u de chocolade figuren maken en verpakken we uw geschenken voor Sinterklaas.  We voorzien het pakketje of het geschenk met uw persoonlijke boodschap en/of uw logo.

Gelet op de onzekerheid van o.a. lokale lockdowns, en aangezien veel medewerkers waarschijnlijk niet vaak op kantoor zullen zijn raden we onze klanten aan om hun sintgeschenken tijdig te bestellen en deze ook tijdig bij hen te laten leveren.  Zo kan u als bedrijf ervoor zorgen dat uw medewerkers hun geschenkje zeker op tijd krijgen.  Als er een locale of nationale lockdown aankomt, iets wat men op basis van de cijfers en de kennis van onze experten kan voorspellen op dat moment en u de geschenken al op uw bedrijf heeft kan u ze nog tijdig voor de lockdown uitdelen.  Op deze manier kan men de mensen met een klein geschenkje toch wat extra steun geven en laten zien dat zelf een virus ons en onze tradities niet klein krijgt!

Wij hebben dit jaar eveneens een chocolade sintgeschenk voorzien dat u met de reguliere post kan laten bezorgen waardoor u de kost van een koerierdienst kan vermijden.  Zo kan u uw medewerkers thuis verrassen met een chocoladegeschenk aan een exceptioneel tarief. Voor 11 € kan u een Callebaut chocoladegeschenk aan huis laten bezorgen inclusief de leverkost met de reguliere post (inclusief chocolade sintgeschenk, personalisatie en levering).

Tevens kunnen we onze sintpakketten individueel aan huis laten bezorgen via onze normale koerierdiensten.  Wij verpakken dan uw geschenken zo goed mogelijk om breuk te vermijden.  De kost per leveradres is dan 9.99 € inclusief BTW, inclusief verzenddoos en extra beschermingsmateriaal.  Helaas kunnen we niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele breuk van de holgoedfiguren.  We proberen alles zo correct mogelijk te verpakken om dit te vermijden.