opc_loader

Wensenlijst

Welkom om onze vernieuwde website. Het kan zijn dat uw oude inloggegevens niet meer gelden, maak s.v.p een nieuw account aan!

    Callebaut Chocolade Sint met boek en staf

Een originele chocoladefiguur voor Sinteklaas, als chocoladegeschenkje. Deze Callebaut chocolade sinterklaas wordt verpakt en voorzien van uw sinterklaasboodschap.

(Prijs excl. btw) 2,30
2,44
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  100000  items
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Deze originele Sint met staf en boek is gemaakt van Belgische melkchocolade van Callebaut.

Hij weegt +/- 65 gram en is 12 cm hoog.

Deze Sinterklaas wordt voor u in een mica zakje verpakt en wordt voorzien van een zijden lint dat aangepast wordt geknoopt.  

We brengen gratis uw Sinterklaasboodschap aan op een professioneel afgedrukte stikker. Zo heeft u een gepersonaliseerd Sintgeschenk. Hiervoor voorzien we een ovalen stikker met de afmetingen 5 cm breed en 2.5 cm hoog die op een speciale labelprinter wordt afgedrukt (LX 900).

U kan uw boodschap toevoegen aan uw bestelling.  Voor de logo's kan u een aparte e-mail sturen naar info@demand.eu

Grotere bestellingen worden door ons op pallet geplaatst en normaal op de door u gevraagde dag geleverd door Distrilog, een extern transportbedrijf.  

Kleinere bestellingen worden op speciale chocoladerondes gezet om breuk te vermijden.  Het kan zijn dat de leverdag hierdoor afwijkt van de door u gevraagde dag.  Indien u absoluut op een bepaalde dag wenst te laten leveren kunnen we een expressdienst nemen.  De hiermee gepaarde kosten worden doorgerekend.

U kan ook kiezen om uw sinterklaasbestelling af te halen bij ons in Mechelen.