opc_loader

Wensenlijst

Welkom om onze vernieuwde website. Het kan zijn dat uw oude inloggegevens niet meer gelden, maak s.v.p een nieuw account aan!

    Leuk origineel Sinterklaaskadootje voor Sint 2020

(Prijs excl. btw) 3,92
4,16
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  10000  items
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Dit Sinterklaaspakket bevat een melkchocolade Sinterklaas, twee speculosen van Lotus, en een mini mars, snickers, Bounty en Twix.

Mica zakje aangepast geknoopt met zijden lint::

  • een Sint in Melkchocolade van Callebaut, 12 cm hoog, +/- 50 gram
  • een pakje met twee Sintspeculosen van Lotus (elk 14 cm) 
  • miniatuur Bounty
  • miniatuur Mars
  • miniatuur Twix
  • Miniatuur Snickers

Een leuk en origineel Sinterklaaspakket voor uw personeel of uw zakenrelaties. Het geschenk wordt voor u voorzien van een zijden lintje.  

We brengen gratis uw Sinterklaasboodschap aan op een professioneel afgedrukte stikker. Zo heeft u een gepersonaliseerd Sintgeschenk. Hiervoor voorzien we een ovalen stikker met de afmetingen 5 cm breed en 2.5 cm hoog die op een speciale labelprinter wordt afgedrukt (LX 900).

U kan uw boodschap toevoegen aan uw bestelling.  Voor de logo's kan u een aparte e-mail sturen naar info@demand.eu

Grotere bestellingen worden door ons op pallet geplaatst en normaal op de door u gevraagde dag geleverd door Distrilog, een extern transportbedrijf.  

Kleinere bestellingen worden op speciale chocoladerondes gezet om breuk te vermijden.  Het kan zijn dat de leverdag hierdoor afwijkt van de door u gevraagde dag.  Indien u absoluut op een bepaalde dag wenst te laten leveren kunnen we een expressdienst nemen.  De hiermee gepaarde kosten worden doorgerekend.

U kan ook kiezen om uw sinterklaasbestelling af te halen bij ons in Mechelen.