opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig uw Sinterklaaschocolade
Welkom om onze vernieuwde website. Het kan zijn dat uw oude inloggegevens niet meer gelden, maak s.v.p een nieuw account aan!

  Sintversnaperingen en Belgische chocolade per POST

Dit Sinterklaasgeschenk, bestaat uit een doosje met twee chocolade Sint figuren gemaakt van Belgische Callebaut chocolade,  Sintspeculoos en koekjes, waaronder de klassiek Ice Gems.  Het wordt met de reguliere Belgische post bezorgd door de postbode.  De verzendkosten en de verzendverpakking zitten in de prijs van het geschenk inbegrepen. Het geschenk past in de brievenbus en kan dus door de postbode worden bezorgd.

(Prijs excl. btw) 9,42
9,99
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  100000  items
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Dit Sinterklaasgeschenk wordt door de postbode aan huis geleverd (niet door de pakjesdiensten).  Het bestaat uit een doosje gevuld met chocolade Sinterklaasfiguren en Sinterklaas koekjes, een Brievenbus geschikt sintgeschenk.

Het doosje bevat

 • 2 chocolade sintfiguren, elk 26 gram Belgische Callebaut 7 cm hoog
 • 1 zakje Sintspeculoos mini’s  25 gram 
 • een pakje met Ice koekjes 25 gram (+/- 10-tal koekjes)
 • een pakje met Dino mini’s meergranen koekjes +/- 25 gram

Voor 9.99 € inclusief BTW wordt dit geschenk voor u

 • Voorzien van een ovaaltje met uw logo/sintboodschap dewelke op de individueel verpakte chocolade sinthoofdjes worden aangebracht.
 • Voorzien van uw logo linksboven op het verzendetiket
 • Verpakt in een speciale bruine, witte of rode verzendenvelop (hard karton) 
 • Klaargemaakt voor verzending (adreslabel en port kost)
 • Geleverd door de postbode aan huis in de brievenbus

Om de verzendlabels aan te maken vragen wij een excellbestand met devolgende velden: Naam en voornaam, straat en huisnummer busnummer, postcode en stad.  Dit geschenk wordt enkel in België verzonden!

Aangezien deze zending met de reguliere post wordt verstuurd is er geen track en trace code van de zending.  De geschenken worden tijdig verstuurd, door een ons te bepalen datum maar we hebben helaas geen invloed op de werking op dat moment van de reguliere Post.

Bij het bestellen kiest u voor ophaling.  Nadien kan u de lijst met adressen doorsturen in het formaat zoals hierboven beschreven.  U kan al de info rn filrs die we nofig hebben doorsturen per e-mail.