opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

    Italiaanse rode wijn en Prosecco om te genieten

Een rode Italiaanse wijn en een Italiaanse Prosecco als relatiegeschenk.

(Prijs excl. btw) 33,05
39,99
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  552  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Dit geschenkpakket met een rood Italiaans wijntje en een fles Italiaanse Prosecco wordt voor u aangepast verpakt in een glanzend geschenkpapier voorzien van een zijden lint.

Dit Italiaans geschenkpakket bevat:

  • Rode Italiaanse wijn, Montepulciano Abruzze -Podere / Umani Ronchi 0.75 l.
  • Prosecco Sacchetto Asolo DOCG Brut 75cl 

Deze twee wijntjes worden samen als geschenk verpakt.

Prosecco Sacchetto Asolo DOCG Brut: Een Italiaanse schuimwijn gemaakt volgens de "Cuve Close" of "Charmat methode" met de tweede gisting in een gesloten vat. Heldere, strogele kleur. Delicaat en mild, met aroma's van appel en bloemen. In de mond een fruitige en delicate smaak, zacht om te drinken en sprankelend fris.

Montepulciano Abruzze -Podere / Umani Ronchi: Het verhaal van Umani Ronchi begint in 1957 in Cupramontana, in het hart van Verdicchio Classico. Ondertussen staat nu alweer de 3e generatie aan het roer van dit top familiebedrijf. De constante zoektocht naar de beste gebieden, technieken en vakmanschap hebben het kleine bedrijf van de familie Bianchi-Bernetti in staat gesteld te groeien en tegelijkertijd de authenticiteit en focus op kwaliteit te waarborgen. Van Castelli di Jesi tot Conero en Abruzzo; Umani Ronchi bezit in totaal 210 hectare wijngaarden met o.a. de druiven Verdicchio, Montepulciano en Pecorino. Twaalf wijngaarden, samen goed voor 185 km aan rijen wijnstokken, die strikt volgens de principes van biologische landbouw worden verbouwd! Umani Ronchi produceert vandaag de dag jaarlijks 2,9 miljoen flessen wijn en heeft export over meer dan 40 landen.