opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

    Trio Belgische luxebiertjes 2 Classic en 1 tripel

Een originele geschenkkist bedrukt met het logo van de Belgische bierbrouwer, Het Anker, die voor u gevuld is met drie Belgische biertjes.

(Prijs excl. btw) 26,30
31,82
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  564  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Deze houten geschenkkist wordt aangepast verpakt in een wit glanzend geschenkpapier voorzien van een zijden geknoopt lint. Een heerlijk Belgisch geschenk voor de bierliefhebbers onder ons.

Deze als geschenk verpakte houten geschenkkist bevat:

  • Tweemaal Gouden Carolus Classic 75 cl.
  • Eenmaal Gouden Carolus Tripel

Wij verpakken uw geschenk als een luxe relatiegeschenk.  Uw boodschap wordt op een handgeschreven kaartje aangebracht.

Gouden Carolus Classic vindt zijn oorsprong in de rijke Mechelse traditie. Elke Belgische stad had haar brouwerijen en eigen stadsbier. Zo dronken de Mechelaars “den Mechelschen Bruynen”. Mechelen, in die periode hoofdstad van de Nederlanden, had haar brouwersgilde en de leden stonden op hun eer van brouwer om voor de Keizer het beste bier te brouwen. Een oude Mechelse kroniek meldt dat dit Groot Keizersbier, “Gouden Carolus” genoemd naar de gouden munten van Keizer Karel, vooral bij de vossenjacht werd gedronken “daar dit zowel de ruiters als de paarden in volle vuur bracht en ze deed galopperen zodat de jacht steeds in beste stemming verliep”. Dit “Groot Keizersbier” wordt nog steeds in de Mechelse brouwerij Het Anker gebrouwen. Donkere, zeer evenwichtig gedoseerde karamel- en aromatische mouten zorgen, in combinatie met een traditionele hoge gisting, voor een uniek bier dat de warmte van wijn en de frisheid van bier verenigt. Hierdoor is het uiterst geschikt in combinatie met culinaire specialiteiten zoals stoverijen, wild, patés en zelfs sabayon. Na eerdere prestigieuze onderscheidingen te hebben behaald werd dit bier in 2012 uitgeroepen tot beste donker bier ter wereld (“World’s Best Dark Ale”).

Gouden Carolus Triple: Niettegenstaande de technologische vooruitgang wordt dit bier gebrouwen volgens de eeuwenoude traditie en verenigt het, zoals voorheen, de beste grondstoffen van onze bodem zoals rijpe gerst en fijne hop, om zo veel mogelijk puur aroma te behouden. Dit bier werd oorspronkelijk gebrouwen voor de Ridders van het Gulden Vlies in 1491.
Vol bevallige tederheid, met een zuivere en keurige smaak, zal dit bier u bekoren: op fles gerijpt, uitsluitend van bleke mout bekomen, hoog gegist en 100 % natuurlijk. Met een volmondige smaak die toch dorstlessend werkt, dankzij een evenwichtig hoppen. Om ideaal te proeven schenkt men zacht en in één trek aan een temperatuur van ongeveer 7°C. Dit aangename goudblonde bier wordt gekozen door wie houdt van een zwaarder, ietwat kruidig en verfrissend bier. Deze tripel is van wereldniveau.
 Reeds in 2002 won dit bier de Gold Award op de tweejaarlijkse World Beer Cup in de categorie‘Tripel’. In 2010 won dit bier goud op de European Beer Star in de categorie ‘Belgian Style Tripel’. In 2012 volgde opnieuw goud met de bekroning tot beste Tripel bier ter wereld (“World’s Best Belgian-Style Tripel”).