opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

    Italiaanse bubbels en een Italiaanse TOP wijn als geschenk

Tweemaal Italiaans lekkers in één geschenkpakket verwerkt. Om te genieten!

(Prijs excl. btw) 62,00
75,02
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  37  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Een Italiaans geschenk dat bestaat uit Italiaanse bubbels, Prosecco en een Italiaanse topwijn.  Dit geschenk wordt voor u in wit glanzend geschenkpapier verpakt voorzien van een breed zijden lint.

Dit geschenk bestaat uit:

  • Geschenkdoos 
  • Italiaanse Prosecco  Sacchetto, een prachtig kwaliteitsvol alternatief voor Franse champagne,  75 cl.
  • Italiaanse topwijn "Promis Gaja - Ca'Marcanda"  Toscana IGT 75 cl.

Angelo Gaja verwief wereldfaam met zijn wijnen uit Piemonte. Hetzelfde Piemonte - ‘aan de voet van de bergen’, duidend op de nabije aanwezigheid van de Alpen – dat tot in de 19de eeuw deel uitmaakte van het Franse koninkrijk Savoy. De coherentie van wijn en gerecht en de prachtige heuvelachtige wijngaarden zijn wellicht enkele, van de vele, voorbeelden die menig mensen doen denken aan het Franse Bourgondië.  
Angelo mag zich reeds de 5de generatie echte wijnbouwer noemen, het is ‘toevallig’ deze familie die als allereerste sinds 1859 hun wijnen in flessen bottelen. De rijke ervaring gaat zorgvuldig van vader op zoon over en elke generatie bezorgde het familiale erfgoed nieuwe roem. De prominente aanwezigheid van de familie Gaja in Piemonte liet door de jaren heen toe om stuk voor stuk de beste wijngaarden zorgvuldig tot hun eigendom te verwerven.
Deze zijn slechts enkele ingrediënten die hedendaags Gaja zo groots en speciaal maken. Uiteraard mag men de vinificatietechnieken van de zeer ervaren Angelo en dochter Gaia niet onderschatten. Samen maken ze met veel passie en overgave hún wijnen. Ondanks Gaja iedere jaargang als verschillend aanvaardt, dragen hun wijnen steeds een heel typisch kenmerk; zuivere, pure elegantie.
De moderne technieken staan echter niet in de weg van roemrijke traditie van Gaja, ook zo in de keuze van druivensoorten. Met de aanplanting van Cabernet Sauvignon en Chardonnay in Piemonte toont Gaja veel lef en gedrevenheid. De 'verschillende' aanpak bevestigen zij nogmaals sinds ze 1990 hun gerenommeerde cru’s Sorí Tildin, Costa Rusi en Sorí San Lorenzo niet meer als Barbaresco DOCG bottelen, maar slechts als communale Langhe Nebbiolo DOC.

Een geschenk voor mensen die kunnen genieten van een lekker glas!