opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

    Magnum Veuve Clicquot als geschenk verpakt

Deze Magnum champagne wordt voor u aangepast als geschenk verpakt en wordt voorzien van een zijden lint en strik met uw persoonlijke boodschap die door ons met de hand op een aangepast kaartje wordt aangebracht.

(Prijs excl. btw) 114,88
139,00
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Deze Veuve Clicquot Brut wordt voor u aangepast als geschenk verpakt.

150 cl. champagnegenot precies zoals Mevrouw Clicquot het gewild zou hebben.

Dit is de grote variant van Veuve Cliquot.  Eén van de bekendste champagnes die er te verkrijgen is, Veuve Clicquot Brut behoort tot de absolute top en staat ook wel bekend als  “The Yellow Label”. Het is een stijlvolle en luxueuze champagne met een vol, rijp en krachtig karakter. Ook vanwege zijn krachtige karakter is het een champagne die bij uitstek perfect is om als begeleider te gebruiken bij een diner of om als aperitief te drinken. Deze champagne bestaat uit een samenstelling van drie druifsoorten, de Pinot Noir (55%), chardonnay (30%) en de Pinot Meunier (15%).

Veuve Clicuot Brut is één van de meest gedronken champagnes ter wereld, het is dan ook een champagne van consistente kwaliteit. Men bereikt dit door gebruik te maken van maar liefst 60 verschillende crus van de laatste oogst, verder bestaat de champagne nog eens voor 30% uit vins de reserve. De champagne wordt minimaal 30 maanden sur lattes gelegd, ofwel gerijpt, in de kelders van Veuve Clicquot, een aanzienlijke periode vergeleken met de wettelijke eis van 15 maanden!