opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

    Lalande de Pomerol en Petit Chablis als geschenk

Twee Franse topwijntjes die voor u als relatiegeschenk worden verpakt.  Wij brengen gratis uw boodschap aan op een handgeschreven kaartje.

(Prijs excl. btw) 39,00
47,19
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  541  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Dit geschenk bevat een rode wijn van de streek Lalande de Pomerol en een witte Bourgogne wijn, Petit Chablis.  Dit wijngeschenk wordt voor u in glanzend wit geschenkpapier verpakt dat wordt voorzien van een zijden lint.  Wij brengen gratis uw boodschap aan.

Geschenkdoos met

  • Rode wijn,  Lalande de Pomerol,  Château Fleur de Jean Gue, 75 cl
  • Witte wijn, Petit Chablis, Domaine Tremblay 75 cl.

De lalande de Pomerol is gemaakt van  80,00% Merlot en 20,00% Cabernet Franc druiven.  Deze magnifieke cru wordt gevinifieerd door de dochter van Alain Aubert (Ch. La Couspaude), Héloise Aubert. Is het toeval dat de wijn zeer verfijnd en vrouwelijk is, net als de wijnmaakster? In ieder geval, het klei-kalkterroir heeft een schitterende wijn geleverd, goed vol, sensueel en tamelijk snel toegankelijk, maar met bewaarpotentieel. Het is een opulente Lalande Pomerol, met veel fijn fruit, fijne tannines en een zeer mooie intensiteit. Het hout is goed gedoseerd en de smaak zalig zacht! De Petit Chablis heeft alle kenmerken van een Chablis – aroma’s van witte bloemen vermengd met citrussy tonen op een minerale basis. De mond is licht en levendig met een uitgebalanceerde zuurgraad.  De familie Gérard Tremblay is de vijfde generatie die het familiewapen met trots uitstraalt. Ze hebben hun bezit in de vijfde generatie van 12 hectare tot 33 hectare uitgebreid. Deze 33 hectare zijn alleen beplant met Chardonnay stokken! Een andere druivensoort mag in de Chablis niet worden aangeplant. De oppervlakte voor de Petit Chablis bedraagt 5,5 ha. Chablis 15 hectare en de 1er Cru en Grand Cru's 12,5 ha. Bewakers van traditie en met een grote liefde voor wijn, Gerard en Vincent Tremblay bewerken meer dan 30 ha wijngaard en produceren wijnen van 4 verschillende AOC Chablis-appellaties. Hun wijnen zijn met veel zorg, veel liefde en echte aandacht voor detail gemaakt.