opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

    Gouden Carolus en Belgische zoetigheden als geschenk

Luxe houten geschenkkistje gevuld met een grote fles Gouden Carolus en Belgische zoetigheden, een op en top Belgisch geschenk.

(Prijs excl. btw) 29,23
32,45
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  581  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Deze prachtige houten geschenkkist van de Mechelse brouwer Brouwerij Het Anker wordt voor u verpakt in wit glanzend kwaliteitspapier dat wordt voorzien van een zijden lint.  De geschenkkist bevat een Belgisch biertje, Belgische chocolade, Antwerpse snoepjes, en de nieuwe Lotus koekjes.

Houten geschenkkist van de Mechelse Brouwerij Het Anker met:

  • Belgisch bier Gouden Carolus Classic, 75 cl.
  • Rolletje Lotus koekjes met speculoos crème 150 gram
  • Rolletje Lotus koekjes met vanille crème 150 gram
  • Reep Côte d'or chocolade 45 gram
  • Reep Côte d'or chocolade 45 gram
  • Reep Côte d'or chocolade 45 gram
  • Blikje Antwerpse Wycam's Borstbollen of fruitsnoepjes 195 gram

Deze geschenkkist wordt voor u aangepast verpakt in geschenkpapier. Een 100% Belgisch relatiegeschenk voor een verjaardag, een jubileum, om iemand beterschap te wensen of gewoon om dankuwel te zeggen.

Gouden Carolus Classic vindt zijn oorsprong in de rijke Mechelse traditie. Elke Belgische stad had haar brouwerijen en eigen stadsbier. Zo dronken de Mechelaars “den Mechelschen Bruynen”. Mechelen, in die periode hoofdstad van de Nederlanden, had haar brouwersgilde en de leden stonden op hun eer van brouwer om voor de Keizer het beste bier te brouwen. Een oude Mechelse kroniek meldt dat dit Groot Keizersbier, “Gouden Carolus” genoemd naar de gouden munten van Keizer Karel, vooral bij de vossenjacht werd gedronken “daar dit zowel de ruiters als de paarden in volle vuur bracht en ze deed galopperen zodat de jacht steeds in beste stemming verliep”.

Dit “Groot Keizersbier” wordt nog steeds in de Mechelse brouwerij Het Anker gebrouwen. Donkere, zeer evenwichtig gedoseerde karamel- en aromatische mouten zorgen, in combinatie met een traditionele hoge gisting, voor een uniek bier dat de warmte van wijn en de frisheid van bier verenigt. Hierdoor is het uiterst geschikt in combinatie met culinaire specialiteiten zoals stoverijen, wild, patés en zelfs sabayon.

Na eerdere prestigieuze onderscheidingen te hebben behaald werd dit bier in 2012 uitgeroepen tot beste donker bier ter wereld (“World’s Best Dark Ale”).

20.66  11.79