opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

    Veuve Clicquot geschenk met Italiaanse en Spaanse hapjes

Een Zuiders geschenkpakket met Italiaanse en Spaanse tapa's die samen met een fles Veuve Clicquot Yellow Label Brut champagne worden verpakt in een geschenkdoos die met wit glanzend geschenkpapier en zijden lint wordt afgewerkt.

(Prijs excl. btw) 68,80
79,12
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  9997  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Dit Zuiders gemengd geschenkpakket met een klasse champagne wordt voor u aangepast als geschenk verpakt.

Het geschenk bestaat uit: 

  • Geschenkdoos
  • Fles Veuve Clicquot Yellow Label Brut champagne 75 cl.
  • Doosje Panealba griss d'or 100 gram
  • Plaza del Sol Knoflookbrood (Pan de Ajo) 150 g
  • Plaza del Sol Tomatenbrood (Pan con Tomate) 150 g
  • Plaza del Sol Olijven met chorizo ​​120 g
  • Plaza del Sol Knoflookolijven 120 g
  • Terre Di Liguri Pesto Genovese 135g

Een heerlijk Internationaal geschenkpakket om "Proficiat", "Dankjewel" te zeggen of bv. "Van harte beterschap".

Champagne Veuve Clicquot Yellow Label Brut 75 cl. : Het Franse Champagnehuis Veuve Clicquot werd opgericht in 1772 en is beroemd als de champagne met als motto: “Eén kwaliteit: de beste”. De kwaliteit van deze champagnes komt voort uit de uitzonderlijke wijngaarden met voortreffelijke terroir en de beste kwaliteitsdruiven (Grand Cru materiaal). Veuve Clicquot Brut Yellow Label is een mengeling van Pinot Meunier, Pinot Noir en Chardonnaydruiven. Daarbij komt een grote hoeveelheid reservewijn om elk jaar continuïteit te kunnen bieden, met als resultaat een volle, elegante en gesofisticeerde champagne. Door de kwaliteit van de reservewijnen en de vakkennis van de keldermeesters bekomt men over de jaren heen een vrij vergelijkbare champagne, en dit naar kleur, smaak en neus toe. Deze uitzonderlijke  champagne wordt gekenmerkt door een complex pallet, een goede frisse neus en kan gedronken worden bij elke gelegenheid. 

Doosje Panealba griss d'or: Fijne broodstengels om eindeloos van te genieten. Grissini's zijn perfect voor een picknick, voor op school of onderweg.

Knoflookbrood: Heerlijk Spaans lookbrood! Je kunt ze eten als tussendoortje of gebruiken als dipsausje als aperitiefhapje. Deze broodjes mogen niet ontbreken op een tapasplank! Ook heerlijk bij een salade of bij een picknick.

Tomatenbrood: Het typisch Spaanse tapasbrood met tomaat 'Pan con Tomate'. Je kunt ze eten als tussendoortje of gebruiken als dipsausje als aperitiefhapje. Deze toastjes mogen niet ontbreken op een tapasplank!

Knoflookolijven: Heerlijke Spaanse olijven belegd met een aromatische knoflookpasta. Heerlijk als aperitief en op de tapasplank. Ook verrassend in een zuiderse salade of op een pizza.

Olijven met chorizo: Heerlijke Spaanse olijven belegd met pittige chorizopasta. Heerlijk als aperitief en op de tapasplank. Ook verrassend in een zuiderse salade.

Indien bepaalde producten niet meer voorradig zijn worden ze vervangen door evenwaardige producten.

29.17   49.95