opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paaschocolade !!!
Welkom om onze vernieuwde website. Het kan zijn dat uw oude inloggegevens niet meer gelden, maak s.v.p een nieuw account aan!

    Trio Top Sangria's

Geschenkdoos met drie verschillende Top Sangria's van hetzelfde huis "Casafina".

(Prijs excl. btw) 41,31
49,99
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  250  items
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Geschenkdoos met drie verschillende Sangria's van hetzelde Sangriahuis "Casafina".

  • De  rode sangria is het resultaat van een zorgvuldige selectie van rode Cabernet Sauvignon-wijn met natuurlijke aroma's van citroen, grapefruit en cassis, die een unieke smaak aan het gehemelte geven. 
  • Met 50% minder suiker dan conventionele sangria's. 7° We raden aan om er heel koud van te genieten, met ijs en een vleugje citroen of verse basilicum.
  • De witte monovariëteit Chardonnay sangria met natuurlijke aroma's van citroen, sinaasappel, limoen, jasmijn en passievrucht. Met 50% minder suiker dan conventionele sangria's. 7° We raden aan om er heel koud van te genieten, met ijs, 5 cl citroensap en een munttwist.
  • De rosé sangria is gemaakt met tempranillo-wijn en natuurlijke aroma's van sinaasappel, limoen en jasmijn, waardoor het een smaak en bloemige tonen krijgt die deze sangrie verheffen en een elegante smaak met nuance verlenen. Met 50% minder suiker dan conventionele sangria's. 7°  We raden aan om er heel koud van te genieten, met ijs en een vleugje sinaasappel of rood fruit.

Deze drie Sangria's zullen u elk apart aangenaam verrassen!