opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

  Italiaanse wijn met tapas, hartig en zoet als geschenk

Een gemengd geschenkpakket met Belgische, Spaanse, Schotse en Franse lekkernijen aangevuld met een heerlijke Italiaanse rode wijn.  Dit geschenk wordt verpakt in wit glanzend geschenkpapier met een zijden lint afgewerkt.

(Prijs excl. btw) 51,19
55,80
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  9999  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Dit internationale geschenkpakket bestaat uit verschillende hapjes die als tapas kunnen worden gebruikt. Om het geheel af te werken voegen we een Italiaanse rode wijn toe aan het geschenk.

Het geschenk bestaat uit: 

 • Geschenkdoos
 • Rode Italiaanse wijn, Montepulciano Abruzze -Podere / Umani Ronchi 0.75 l.
 • Toast Walkers Schotse Highland Oatcakes 280 gram
 • Franse Pâté Castaing, Le pâté de campagne au Piment d'Espelette 150 gram
 • Belgische Confit Lambert Uienconfit 190 gram
 • Spaanse Plaza del Sol Tomatenbrood (Pan con Tomate) 150 g
 • Belgische Jules Destrooper Natuurboterwafels 75 gram
 • The Belgian Cacaotruffels Melkchocolade 200 gram
 • Ouderwetse peperkoek Ets. Lambert Gourmet Foods 200 gram
 • uw boodschap

Een heerlijk Internationaal geschenkpakket om "Dankjewel" te zeggen, "Proficiat", "Sorry"  of bv. "Van harte beterschap".

Montepulciano Abruzze -Podere / Umani Ronchi: Het verhaal van Umani Ronchi begint in 1957 in Cupramontana, in het hart van Verdicchio Classico. Ondertussen staat nu alweer de 3e generatie aan het roer van dit top familiebedrijf. De constante zoektocht naar de beste gebieden, technieken en vakmanschap hebben het kleine bedrijf van de familie Bianchi-Bernetti in staat gesteld te groeien en tegelijkertijd de authenticiteit en focus op kwaliteit te waarborgen. Van Castelli di Jesi tot Conero en Abruzzo; Umani Ronchi bezit in totaal 210 hectare wijngaarden met o.a. de druiven Verdicchio, Montepulciano en Pecorino. Twaalf wijngaarden, samen goed voor 185 km aan rijen wijnstokken, die strikt volgens de principes van biologische landbouw worden verbouwd! Umani Ronchi produceert vandaag de dag jaarlijks 2,9 miljoen flessen wijn en heeft export over meer dan 40 landen.

Tomatenbrood: Het typisch Spaanse tapasbrood met tomaat 'Pan con Tomate'. Je kunt ze eten als tussendoortje of gebruiken als dipsausje als aperitiefhapje. Deze toastjes mogen niet ontbreken op een tapasplank!

Toast Walkers Schotse Highland Oatcakes: Deze Schotse haverkoekjes worden bereid op basis van een traditioneel recept dat op punt werd  gesteld tijdens de vorige eeuw. Ze zijn afkomstig uit het hart van de Highlands en ze worden gemaakt met enkel de beste haver, zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Een fantastische bron van volkorenvezels, geschikt voor elk dieet, ook voor vegetariërs. Ideaal als tussendoortje. U kan deze ook gebruiken als bodem waarop u de pâté en de confit aanbrengt.  De verschillende smaken en texturen vermengen zich bij het eten wat u een aangenaam gevoel geeft in de mond.

Pâté Castaing, Le pâté de campagne au Piment d'Espelette: Huis opgericht in Chalosse door Joseph Castaing, met de ambitie om de uitmuntendheid, knowhow en culinaire rijkdom van de regio te delen. Tegenwoordig staat de achterkleinzoon van Joseph aan het hoofd van het Castaing-huis, altijd trouw aan de fundamentele waarden. De pâté wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van varkenslever uit het departement Landes met Espelette-peper. Deze pâté castaing is uitstekend vergezeld van toast met walnoten en rozijnen of vergezeld van confit.  (Piment d'Espelette is een aromatisch chilipepertje uit het Franse Baskenland. Deze chilipeper is genoemd naar het Baskische dorp Espelette)

Ouderwetse peperkoek Ets. Lambert Gourmet Foods: Zachte peperkoek van Belgisch fabrikaat. Een peperkoek waaraan veel aandacht wordt besteed tijdens de deegbeiding, perfect gebakken en met de nodige rust na het bakken.  Heerlijk bij het ontbijt of licht geroosterd bij pâté en foie gras.

Indien bepaalde producten niet meer voorradig zijn worden ze vervangen door evenwaardige producten.

43.41   12.39