opc_loader

Wensenlijst

Welkom om onze vernieuwde website. Het kan zijn dat uw oude inloggegevens niet meer gelden, maak s.v.p een nieuw account aan!

    Fruitmand +/- 4 kg met Belgisch luxebier

Een fruitmandje gevuld met ongeveer 4.kg dagvers fruit en een grote fles Belgisch luxebier dat we voor u aan huis, op kantoor of in het ziekenhuis kunnen leveren.

(Prijs excl. btw) 36,80
40,48
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  47  items
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Wij verpakken uw fruitmand samen met een grote fles Belgisch luxebier in doorzichtige mica.  Het fruitgeschenk met uw luxebiertje, wordt aan beide zijden voorzien van een zijden geknoopt lint.  Uw boodschap brengen we aan op een kaartje op de verpakking (mica).

Dit geschenk bestaat uit:

  • Geschenkmand
  • 4 kg dagvers fruit, minimaal 6 soorten 
  • Belgisch luxebier, Gouden Carolus Classic 75 cl.

Wij voorzien minimaal 6 soorten fruit, afhankelijk van het seizoen en het aanbod op de veiling.  De fruitmand kan een combinatie van appels, peren, bananen, mandarijnen, kiwi, passievruchten, appelsienen, pruimen, druiven, meloenen, nectarines, perziken, mango, limoen, ananas, kaki en pompelmoes bevatten.

U kan helaas niet kiezen naar welke soort fruit uw voorkeur uitgaat.  Dit hangt zoals eerder vermeld af van het seizoen en het aanbod op de veiling.  War u wel van op aan kan is dat we minimaal 6 soorten fruit en 4 kg voorzien!

Zoals eerder werd vermeld voorzien wij enkel fruitleveringen op dinsdag woensdag en donderdag, dit om de kwaliteit te garanderen. U krijgt bovendien een track & trace nummer zodat u uw fruitmand kan opvolgen.  Mocht u deze niet ontvangen gelieve dan uw e-mail spam box na te kijken.

34.78  14.44