opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

    Fruitmand met Fruitsap koekjes en chocolade

Een fruitmand gevuld met fruitsap, ongeveer 4 kg dagvers fruit, Belgische koekjes van Delacre en Merci chocolade die we voor u aan huis, op kantoor of in het ziekenhuis kunnen leveren.

(Prijs excl. btw) 45,99
48,75
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  41  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Wij verpakken uw fruitmand met het fruitsap, uw koekjes en chocolade in doorzichtige mica.  Het fruitgeschenk wordt aan beide zijden voorzien van een zijden geknoopt lint.  Uw boodschap brengen we aan op een kaartje op de verpakking (mica).

Dit geschenk bestaat uit:

  • Geschenkmand
  • 4 kg dagvers fruit, 6 soorten
  • Fruitsap Granini, 1L
  • Doosje Merci chocolade 250 gram
  • Delacre koekjesmengeling Namur 200 gram, een Belgisch product


Wij voorzien minimaal 6 soorten fruit, afhankelijk van het seizoen en het aanbod op de veiling.  De fruitmand kan een combinatie van appels, peren, bananen, mandarijnen, kiwi, passievruchten, appelsienen, pruimen, druiven, meloenen, nectarines, perziken, mango, limoen, ananas, kaki en pompelmoes bevatten.

U kan helaas niet kiezen naar welke soort fruit uw voorkeur uitgaat.  Dit hangt zoals eerder vermeld af van het seizoen en het aanbod op de veiling.  War u wel van op aan kan is dat we minimaal 6 soorten fruit en 4 kg voorzien!

Zoals eerder werd vermeld voorzien wij enkel fruitleveringen op dinsdag woensdag en donderdag, dit om de kwaliteit te garanderen. U krijgt bovendien een track & trace nummer zodat u uw fruitmand kan opvolgen.  Mocht u deze niet ontvangen gelieve dan uw e-mail spam box na te kijken.