opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

    Belgisch TOP biertje met Belgisch lekkers als geschenk

Luxueus houten geschenkkistje gevuld met een TOPPER, een Belgisch bier en Belgisch lekkers, een op en top Belgisch geschenk.

(Prijs excl. btw) 28,55
31,98
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  567  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Deze houten geschenkkist van de Mechelse brouwer "Brouwerij Het Anker" welgekend van de Gouden Carolus wordt voor u verpakt met typisch Belgische producten in wit glanzend kwaliteitspapier dat wordt voorzien van een zijden lint.  De geschenkkist bevat een Belgisch bewaarbiertje, "Cuvée van de Keizer", Belgische chocolade,  Belgische chocolade-speculoos koekjes, Belgische koekjes en nougat van de Belgische fabrikant Carlier.

Houten geschenkkist met:

  • Belgisch bier Gouden Carolus Imperial Dark, 75 cl.
  • Doosje Belgische koekjes van Belgian Treasure 75 gram
  • Pakje Lotus Rolls van de Belgische fabrikant Lotus, 150 gram
  • Reep nougat van Carlier, 100 gram
  • Reep Côte d'or chocolade 45 gram
  • Reep Côte d'or chocolade 45 gram
  • Reep Côte d'or chocolade 45 gram

Deze geschenkkist wordt voor u aangepast verpakt in wit glanzend geschenkpapier. Een 100% Belgisch relatiegeschenk voor een verjaardag, een jubileum, om iemand beterschap te wensen of gewoon om dank-je-wel te zeggen.

Elk jaar op 24 februari, geboortedag van Keizer Karel, brouwt Het Anker de “Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Imperial Dark”. Dit uitzonderlijke bier ontwikkelt doorheen de jaren een verfijnde complexiteit en intense aroma’s. Het verrassend zachte en fruitige karakter combineert een verwarmende volheid van smaak met een verfrissende afdronk, aangevuld met toetsen van geroosterde mout, karamel en pruimen. Een keizerlijk brouwsel om te koesteren. In 2015 verkozen tot beste Belgian Style Strong ter wereld.

18.16   13.82