opc_loader

Wensenlijst

Welkom om onze vernieuwde website. Het kan zijn dat uw oude inloggegevens niet meer gelden, maak s.v.p een nieuw account aan!

    Geschenk met Italiaanse en Spaanse hapjes EN champagne

Een Zuiders geschenkpakket met Italiaanse en Spaanse tapa's die samen met een fles Premier Cru champagne worden verpakt in een geschenkdoos die met wit glanzend geschenkpapier en zijden lint wordt afgewerkt.

(Prijs excl. btw) 52,51
59,86
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  10000  items
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Dit Zuiders gemengd geschenkpakket met een klasse champagne wordt voor u aangepast als geschenk verpakt.

Het geschenk bestaat uit: 

  • Geschenkdoos
  • Champagne Edmond Roussin – Brut 1er Cru  75 cl
  • Doosje Panealba griss d'or 100 gram
  • Plaza del Sol Knoflookbrood (Pan de Ajo) 150 g
  • Plaza del Sol Tomatenbrood (Pan con Tomate) 150 g
  • Plaza del Sol Olijven met chorizo ​​120 g
  • Plaza del Sol Knoflookolijven 120 g
  • Terre Di Liguri Pesto Genovese 135g

Een heerlijk Internationaal geschenkpakket om "Proficiat", "Dankjewel" te zeggen of bv. "Van harte beterschap".

Champagne Edmond Roussin – Brut 1er Cru  75 cl:  Edmond Roussin is één van de champagnes van Thiénot, een champagnehuis in Reims.  Deze Brut Premier Cru champagne is een elegante champagne met een fijne, persistente pareling.  Krachtig aroma van perzik, gele en groene appel, peer, kalk, mineralen, brioche en iets citrus. In de mond fijne zuurtjes en een mooie afdronk. Zeer elegant en expressief.

Doosje Panealba griss d'or: Fijne broodstengels om eindeloos van te genieten. Grissini's zijn perfect voor een picknick, voor op school of onderweg.

Knoflookbrood: Heerlijk Spaans lookbrood! Je kunt ze eten als tussendoortje of gebruiken als dipsausje als aperitiefhapje. Deze broodjes mogen niet ontbreken op een tapasplank! Ook heerlijk bij een salade of bij een picknick.

Tomatenbrood: Het typisch Spaanse tapasbrood met tomaat 'Pan con Tomate'. Je kunt ze eten als tussendoortje of gebruiken als dipsausje als aperitiefhapje. Deze toastjes mogen niet ontbreken op een tapasplank!

Knoflookolijven: Heerlijke Spaanse olijven belegd met een aromatische knoflookpasta. Heerlijk als aperitief en op de tapasplank. Ook verrassend in een zuiderse salade of op een pizza.

Olijven met chorizo: Heerlijke Spaanse olijven belegd met pittige chorizopasta. Heerlijk als aperitief en op de tapasplank. Ook verrassend in een zuiderse salade.

Indien bepaalde producten niet meer voorradig zijn worden ze vervangen door evenwaardige producten.

25.98    33.89