opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

  Prosecco en tapas geschenk met hartigs en zoet

Een gemengd geschenkpakket met Belgische, Spaanse, Schotse, Italiaanse en Franse lekkernijen.  Dit geschenk wordt verpakt in wit glanzend geschenkpapier met een zijden lint afgewerkt.

(Prijs excl. btw) 56,62
62,28
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  9999  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Dit internationale geschenkpakket bestaat uit verschillende hapjes die als tapas kunnen worden gebruikt.

Het geschenk bestaat uit: 

 • Geschenkdoos
 • Fles Prosecco Sacchetto Asolo DOCG Brut 75cl 
 • Toast Walkers Schotse Highland Oatcakes 280 gram
 • Franse Pâté Castaing, Le pâté de campagne au Piment d'Espelette 150 gram
 • Belgische Confit Lambert Uienconfit 190 gram
 • Spaanse Plaza del Sol Tomatenbrood (Pan con Tomate) 150 g
 • Belgische Jules Destrooper Natuurboterwafels 75 gram
 • The Belgian Cacaotruffels Melkchocolade 200 gram
 • Ouderwetse peperkoek Ets. Lambert Gourmet Foods 200 gram

Een heerlijk alcoholvrij geschenkpakket om "Dankjewel" te zeggen, "Proficiat" of bv. "Van harte beterschap".

44.01  18.27

Prosecco Sacchetto Asolo DOCG Brut: Een Italiaanse schuimwijn gemaakt volgens de "Cuve Close" of "Charmat methode" met de tweede gisting in een gesloten vat. Heldere, strogele kleur. Delicaat en mild, met aroma's van appel en bloemen. In de mond een fruitige en delicate smaak, zacht om te drinken en sprankelend fris.

Tomatenbrood: Het typisch Spaanse tapasbrood met tomaat 'Pan con Tomate'. Je kunt ze eten als tussendoortje of gebruiken als dipsausje als aperitiefhapje. Deze toastjes mogen niet ontbreken op een tapasplank!

Toast Walkers Schotse Highland Oatcakes: Deze Schotse haverkoekjes worden bereid op basis van een traditioneel recept dat op punt werd  gesteld tijdens de vorige eeuw. Ze zijn afkomstig uit het hart van de Highlands en ze worden gemaakt met enkel de beste haver, zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Een fantastische bron van volkorenvezels, geschikt voor elk dieet, ook voor vegetariërs. Ideaal als tussendoortje. U kan deze ook gebruiken als bodem waarop u de pâté en de confit aanbrengt.  De verschillende smaken en texturen vermengen zich bij het eten wat u een aangenaam gevoel geeft in de mond.

Pâté Castaing, Le pâté de campagne au Piment d'Espelette: Huis opgericht in Chalosse door Joseph Castaing, met de ambitie om de uitmuntendheid, knowhow en culinaire rijkdom van de regio te delen. Tegenwoordig staat de achterkleinzoon van Joseph aan het hoofd van het Castaing-huis, altijd trouw aan de fundamentele waarden. De pâté wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van varkenslever uit het departement Landes met Espelette-peper. Deze pâté castaing is uitstekend vergezeld van toast met walnoten en rozijnen of vergezeld van confit.  (Piment d'Espelette is een aromatisch chilipepertje uit het Franse Baskenland. Deze chilipeper is genoemd naar het Baskische dorp Espelette)

Ouderwetse peperkoek Ets. Lambert Gourmet Foods: Zachte peperkoek van Belgisch fabrikaat. Een peperkoek waaraan veel aandacht wordt besteed tijdens de deegbeiding, perfect gebakken en met de nodige rust na het bakken.  Heerlijk bij het ontbijt of licht geroosterd bij pâté en foie gras.

Indien bepaalde producten niet meer voorradig zijn worden ze vervangen door evenwaardige producten.