opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

  Franse Grand Cru wijn met tapas, hartig en zoet

Een gemengd geschenkpakket met Belgische, Spaanse, Schotse en Franse lekkernijen aangevuld met een Franse Grand Cru wijn.  Dit geschenk wordt verpakt in wit glanzend geschenkpapier met een zijden lint afgewerkt.

(Prijs excl. btw) 60,52
66,57
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  9999  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Dit internationale geschenkpakket bestaat uit verschillende hapjes die als tapas kunnen worden gebruikt. Om het geheel af te werken voegen we een champagne Premier Cru toe aan het geschenk.

Het geschenk bestaat uit: 

 • Geschenkdoos
 • Chateau Fougueyrat, Saint Emilion Grand Cru  75 cl
 • Toast Walkers Schotse Highland Oatcakes 280 gram
 • Franse Pâté Castaing, Le pâté de campagne au Piment d'Espelette 150 gram
 • Belgische Confit Lambert Uienconfit 190 gram
 • Spaanse Plaza del Sol Tomatenbrood (Pan con Tomate) 150 g
 • Belgische Jules Destrooper Natuurboterwafels 75 gram
 • The Belgian Cacaotruffels Melkchocolade 200 gram
 • Ouderwetse peperkoek Ets. Lambert Gourmet Foods 200 gram

Een heerlijk Internationaal geschenkpakket om "Dankjewel" te zeggen, "Proficiat", "Sorry"  of bv. "Van harte beterschap".

Tomatenbrood: Het typisch Spaanse tapasbrood met tomaat 'Pan con Tomate'. Je kunt ze eten als tussendoortje of gebruiken als dipsausje als aperitiefhapje. Deze toastjes mogen niet ontbreken op een tapasplank!

Toast Walkers Schotse Highland Oatcakes: Deze Schotse haverkoekjes worden bereid op basis van een traditioneel recept dat op punt werd  gesteld tijdens de vorige eeuw. Ze zijn afkomstig uit het hart van de Highlands en ze worden gemaakt met enkel de beste haver, zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Een fantastische bron van volkorenvezels, geschikt voor elk dieet, ook voor vegetariërs. Ideaal als tussendoortje. U kan deze ook gebruiken als bodem waarop u de pâté en de confit aanbrengt.  De verschillende smaken en texturen vermengen zich bij het eten wat u een aangenaam gevoel geeft in de mond.

Pâté Castaing, Le pâté de campagne au Piment d'Espelette: Huis opgericht in Chalosse door Joseph Castaing, met de ambitie om de uitmuntendheid, knowhow en culinaire rijkdom van de regio te delen. Tegenwoordig staat de achterkleinzoon van Joseph aan het hoofd van het Castaing-huis, altijd trouw aan de fundamentele waarden. De pâté wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van varkenslever uit het departement Landes met Espelette-peper. Deze pâté castaing is uitstekend vergezeld van toast met walnoten en rozijnen of vergezeld van confit.  (Piment d'Espelette is een aromatisch chilipepertje uit het Franse Baskenland. Deze chilipeper is genoemd naar het Baskische dorp Espelette)

Ouderwetse peperkoek Ets. Lambert Gourmet Foods: Zachte peperkoek van Belgisch fabrikaat. Een peperkoek waaraan veel aandacht wordt besteed tijdens de deegbeiding, perfect gebakken en met de nodige rust na het bakken.  Heerlijk bij het ontbijt of licht geroosterd bij pâté en foie gras.

Chateau Fougueyrat, Saint Emilion Grand Cru: Château Fougueyrat werd tot voor de millennium wisseling uitgebaat door de familie Nicoux als steengoede Saint Emilion Grand Cru. De uitstekende terroir waar de wijngaarden gedijen, getuigen immers van grootse klasse. Met prestigieuze Grand Cru Classé buren als Cap de Mourlin, Soutard, Larmande en Dassault valt dat moeilijk tegen te spreken… In 2001 verwierf familie Mortelmans de 7 hectare prachtig gelegen wijngaarden met zijn kelders. Om het Château tot het selecte groepje Saint Emilion Grand Cru’s te behouden werd prompt alles en iedereen opnieuw op kwaliteit afgestemd. De wijngaarden zijn gelegen op de befaamde kalkrots van Saint Emilion en zijn aangeplant met 85% merlot, 10% cabernet franc en 5% cabernet sauvignon. Ze werden opnieuw uitgelijnd en zelfs een deel heraangeplant. Dankzij een tweevoudige kortsnoei (vendanges vertes) wordt er niets dan kwaliteit in de wijngaarden nagestreefd. In de kelders kan de alcoholische fermentatie zeer nauwkeurig worden opgevolgd dankzij kleine thermo gecontroleerde inox cuves. De opvoeding op Franse eiken vaten werd herzien, zo wordt jaarlijks 1/4de van eiken vaten vernieuwd. De overige wijn rijpt op 1 of 2 jaar oude vaten.  Dankzij het grote overwicht merlot is Château Fougueyrat al jong op dronk, maar kan het uiteraard meerdere jaren kelderrijping tegemoet gaan. Uitzonderlijke jaargangen als 2000 & 2005 zullen wellicht 20 jaar kelderrijping niet te hoeven schuwen.

Indien bepaalde producten niet meer voorradig zijn worden ze vervangen door evenwaardige producten.

47.04  19.53