opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

    Duo Bourgogne wijn Chassagne Montrachet als luxegeschenk

Twee Franse top Bourgognes, een witte en een rode die voor u als geschenk worden verpakt.

(Prijs excl. btw) 93,46
113,09
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  573  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Dit relatiegeschenk is een luxe geschenk dat bestaat uit twee Franse Bourgognewijnen van hetzelfde domein "Bernard Moreau".  Een witte en een rode wijn samen verpakt in een geschenkdoos die aangepast wordt verpakt in een wit glanzend kwaliteitspapier en die wordt voorzien van een breed zijden lint.

Geschenkdoos met:

  • Witte Bourgogne wijn, Chassagne Montrachet, Domaine Bernard Moreau, 75 cl.
  • Rode Bourgogne wijn, Chassagne Montrachet "Vieilles Vignes", Domaine Bernard Moreau, 75 cl.

Wij brengen gratis uw boodschap aan op het geschenkpakket. 

Bernard en Alexandre Moreau bezitten en beheren in het beroemde Chassagne-Montrachet een domein van 9 ha met in totaal elf wijnen (acht witte en drie rode). De vinificatie hier is klassiek, alle wijnen rijpen in eikenhouten fusten. Klaring en filtering gebeurt zo min mogelijk. Elegantie en verfijning staan hier hoog in het vaandel. De wijnen van Moreau hebben de laatste jaren zoveel progressie in kwaliteit ondergaan dat zij nu worden gerekend tot de top van het beroemde dorp Chassagne-Montrachet. 

Moreau heeft wat die progressie betreft niet veel geheimen. Zo droegen zijn vriendschap met Michel Colin-Deléger, één van de absolute sterren daar en de toetreding van zijn zoon Alexandre in hoge mate bij aan de kwaliteitsverbetering. In La Revue du Vin de France en The Vine (Clive Coates) hebben Moreau's wijnen dan ook uitstekende recensies gekregen.