opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paasgeschenken in Belgische chocolade, nu 1% vroegbestelkorting !!

    Aperitiefgeschenk met Belgische Tripel en Franse delicatessen

Luxe houten geschenkkistje gevuld met een Belgisch biertje en een aangepast aperitief-triootje met Paté, Toastjes en confit, een op en top aperitiefgeschenk om te smullen en te genieten!

(Prijs excl. btw) 29,73
33,00
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  590  items
Verzendmethode
B Post 24h:
9,99
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Deze prachtige houten geschenkkist van de Mechelse brouwer Brouwerij Het Anker wordt voor u verpakt in wit glanzend kwaliteitspapier dat wordt voorzien van een zijden lint.  De geschenkkist bevat een Mechels biertje, Schotse toastjes, een Franse pâté en een Franse confit.

Houten geschenkkist met:

  • Belgisch bier Gouden Carolus Tripel, 75 cl.
  • Schotse toastjes van Walkers, Mini Oatcakes 150 gram
  • Artisanale pâté van Castaing (Frans) "Le pâté de campagne au Piment d'Esplette" 180 gram
  • Confit van de Franse producent "Les Folies Foie Gras", 110 gram 

Deze geschenkkist wordt voor u aangepast verpakt in geschenkpapier. Een Heerlijk geschenk voor een verjaardag, een jubileum, om iemand beterschap te wensen of gewoon om dank-u-wel te zeggen.

Niettegenstaande de technologische vooruitgang wordt dit bier gebrouwen volgens de eeuwenoude traditie en verenigt het, zoals voorheen, de beste grondstoffen van onze bodem zoals rijpe gerst en fijne hop, om zo veel mogelijk puur aroma te behouden. Dit bier werd oorspronkelijk gebrouwen voor de Ridders van het Gulden Vlies in 1491 Vol bevallige tederheid, met een zuivere en keurige smaak, zal dit bier u bekoren: op fles gerijpt, uitsluitend van bleke mout bekomen, hoog gegist en 100 % natuurlijk. Met een volmondige smaak die toch dorstlessend werkt, dankzij een evenwichtig hoppen. Om ideaal te proeven schenkt men zacht en in één trek aan een temperatuur van ongeveer 7°C. Dit aangename goudblonde bier wordt gekozen door wie houdt van een zwaarder, ietwat kruidig en verfrissend bier.

21.01   11.99