opc_loader

Wensenlijst

Bestel tijdig Paaschocolade !!!
Welkom om onze vernieuwde website. Het kan zijn dat uw oude inloggegevens niet meer gelden, maak s.v.p een nieuw account aan!

    Duo Belgische TOP-biertjes en hartige hapjes als geschenk

Luxe houten geschenkkistje gevuld met twee Belgisch bewaarbieren en een aangepast aperitief-triootje met Paté, Toastjes en confit, een op en top aperitiefgeschenk!

(Prijs excl. btw) 33,41
37,75
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  588  items
Levertijd:
1-2 dagen (we proberen de gevraagde leverdatum te respecteren)

Deze prachtige houten geschenkkist van de Mechelse brouwer Brouwerij Het Anker wordt voor u verpakt in wit glanzend kwaliteitspapier dat wordt voorzien van een zijden lint.  De geschenkkist bevat twee Belgische uitzonderlijke bewaarbieren, Schotse toastjes, een Franse pâté en een Franse confit.

Houten geschenkkist met:

  • Twee Belgische bewaarbieren Gouden Carolus, Imperial Dark 2019,  75 cl.
  • Schotse toastjes van Walkers, Mini Oatcakes 150 gram
  • Artisanale pâté van Castaing (Frans) "Le pâté de campagne au Piment d'Esplette" 180 gram
  • Confit van de Franse producent "Les Folies Foie Gras", 110 gram 

Deze geschenkkist wordt voor u aangepast verpakt in geschenkpapier. Een Heerlijk geschenk voor een verjaardag, een jubileum, om iemand beterschap te wensen of gewoon om dank-u-wel te zeggen.

Elk jaar op 24 februari, geboortedag van Keizer Karel, brouwt Het Anker de “Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Imperial Dark”. Dit uitzonderlijke bier ontwikkelt doorheen de jaren een verfijnde complexiteit en intense aroma’s. Het verrassend zachte en fruitige karakter combineert een verwarmende volheid van smaak met een verfrissende afdronk, aangevuld met toetsen van geroosterde mout, karamel en pruimen. Een keizerlijk brouwsel om te koesteren. In 2015 verkozen tot beste Belgian Style Strong ter wereld.

18.89  18.86